Levenservaringen
gedachten over het leven
naar eerste pagina


A4, harde kaft
fotopapier


46 pagina's
38 foto's
foto van de voorkant van het boek Mijn levenservaringen en gedachten over het leven met zelf gemaakte foto's van vlinders, bloemen en kinderen die muziek maken, heb ik gebundeld in een boek:

er is meer...
bewustwordingsproces
woordenlijst
levensvisie
over kinderen
ideeëntekst op de achterkant van het boek

Mijn visie op het leven ontstond vanaf mijn 35-ste toen ik overspannen werd en gestopt ben met werken. Eindelijk kon ik gaan praten over hoe ik me voelde. Ik rolde uit alle systemen, mijn leven begon te veranderen. Ik was 8 jaar heel eenzaam, ik had nauwelijks contact met mijn familie, geen vrienden, geen kerst of oud en nieuw.

Toch voelde ik ook een kracht om dit allemaal door te maken en te voelen. Mijn leven veranderde van onbewust naar bewust en ik schreef/ontving op een middag een bewustwordingsproces. Omdat ik nergens aansluiting vond, ook niet in de alternatieve opleidingen die ik deed, ben ik een eigen praktijk begonnen en mensen gaan helpen.


Ik gun niemand zo'n diep dal en gevoel van eenzaamheid. Maar de enorme rijkdom aan de andere kant heeft al het lijden helemaal opgelost. Mijn moeder wilde helpen, mijn vader bleef in mij geloven, kinderen uit de buurt kwamen naar me toe. Er is altijd positiviteit, ook als je het niet ziet.

In 2006 is onze woongroep ontstaan. Het leven dat toen begon zou al mijn verwachtingen gaan overtreffen en doet dat nog steeds.

De grootste duisternis is niet in staat om het kleinste vlammetje te doven.foto van pagina 5 van het boek foto van pagina 7 van het boek foto van pagina 9 van het boek

foto van pagina 25 van het boek foto van pagina 40 van het boek