over ons


foto, roodborstje op de de camping, september 2019

Leonoor van Beuzekom
Marthe Pal


ENGLISH

naar eerste paginaonze nieuwste berichten op de pagina Leonoor heeltContact & muziek is ontstaan door de wens van Leonoor en Marthe om met zingeving en samenwerking bezig te zijn. We misten in ons werk en leven ruimte voor eigen initiatief en creativiteit. We zijn op zoek gegaan naar een nieuwe en veel meer bewuste manier van leven, samenleven en samenwerken. In 2006 zijn we met ons vieren gaan wonen in het huis van Leonoor, in de wijk Lombok in Utrecht waar Leonoor al sinds 1989 woont. Jeannette, de zus van Leonoor is in 2017 overleden en Erik is in 2019 verhuisd.

Marthe en Leonoor zijn samen verder gegaan en ook door de zorg voor Leonoor's moeder is de samenwerking met elkaar en met de moeder van Leonoor heel intens en bijzonder geworden.

We vertellen hoe de moeder van Leonoor, Janneke, is vergiftigd door de medicijnen en is overleden op 18 mei 2019. Wij waarschuwen voor de gevaren en gevolgen van vaccinaties en medicijnen, zie de pagina
Janneke. We praten met elkaar, met mensen die we ontmoeten over onze levenservaringen, hoe onze families geen contact meer willen met ons, omdat we durven zeggen dat medicijnen en vaccinaties een gevaar zijn voor onze gezondheid, niet genezen, ons ziek maken en niets met liefde te maken hebben.
foto, Leonoor en Marthe in Langerak, 19 oktober 2019
Leonoor en Marthe voor het ouderlijk (dijk)huis aan de Lek van Leonoor's moeder, 19 oktober 2019Leonoor en haar moeder Janneke, 25 augustus 2018
Janneke en Leonoor, 26 augustus 2018
Leonoor schrijft en deelt op Facebook over wat we meemaken en het bijzondere contact met haar moeder, zie de pagina Leonoor heelt.foto van Leonoor met een bos bloemen in onze tuin, 25 september 2020
Leonoor
Leonoor (1959)

Ik ben musicus en was violiste. Nadat ik in een eenzame periode van 12 jaar een diep bewustwordingsproces heb doorgemaakt, ben ik in 2003 mensen gaan helpen met bewustwording. Ik ben de mensen die ik begeleidde bij elkaar gaan brengen, om van elkaar te kunnen leren en kennis en ervaringen met elkaar te gaan delen. Zo is onze woongroep ontstaan. Marthe en ik wonen en werken sinds 2006 samen. Ik help, we helpen elkaar door zoveel mogelijk met elkaar aan te gaan, bespreekbaar te maken en contact te maken met wat je voelt in jezelf en van de ander.

Mijn interesses zijn: communicatie, zingeving, openheid, delen, samenwerken, transformeren, wensen vervullen, de natuur, bloemen, contact met vlinders, mediteren, licht(e) voeding, duurzaamheid, wat er werkelijk gebeurt/is tussen hemel en aarde, waarom wij hier zijn, of dood wel bestaat, of 'slechts' een overgang is naar een nieuwe dimensie, een andere staat van 'zijn'.


Leonoor schrijft over wat we meemaken, deelt dat ook op facebook is bezig met zelfgenezend vermogen en heelt pijn van haarzelf, haar moeder, Marthe en anderen, zie Leonoor heelt.foto van Marthe met een bos bloemen in onze tuin, 25 september 2020
Marthe
Marthe (1975)

Ik voelde me helemaal niet op mijn plek en ongelukkig op mijn werk, met mijn familie, vriendinnen, vrienden, collega's en bekenden, toen ik 28 was. Ik had ongeveer vanaf het einde van mijn studie, toen ik 25 was, gedacht dat ik door met de mensen te praten, die ik kende en om me heen had, verder zou komen, maar na de zoveelste vakantie/weekendje weg/uitje, besloten dat ik echt met iemand wilde gaan praten omdat het niet langer ging.

Gelukkig ontmoette ik Leonoor in 2003 en ben heel blij dat ze mij aanmoedigde om te praten en mij te uiten, terwijl iedereen in mijn omgeving vond dat ik teveel praatte en teveel over mezelf.


link naar Facebook Marthe deeltAls je wilt reageren of iets delen vinden we altijd leuk.
contactmuziek@lombok.nl

geel apestaartje in rode bloem, 5 april 2021, geknipt van gekleurd papier door Marthe


Billitonstraat 6
3531 HJ Utrecht
030-2942625