nieuwsbrief 28 maart 2014
naar eerste pagina

Lieve mensen,

5 mei 2014
Op maandag 5 mei gaan wij, net als afgelopen jaar, tweedehands spullen verkopen op de vrijmarkt in onze wijk Lombok in Utrecht. De opbrengst gaat naar onze stichting. Het thema dit jaar is gezondheid.

website, pagina gezondheid
Degenen die af en toe kijken op onze website www.contactmuziek.nl hebben misschien gezien dat bij het onderwerp gezondheid regelmatig nieuwe recepten met foto's komen. Ook is er nieuwe informatie bijgekomen over op een natuurlijke manier gezond zijn/blijven/worden.

boek over vlinders
Leonoor is bezig met een boek over vlinders met prachtige foto's. Een voorlopige versie leggen we zeker op onze kraam op 5 mei.

piano cd
Leonoor speelt 15 stukken uit de renaissance op de piano, die ze van haar moeder gekregen heeft. Die stukken heeft ze opgenomen. Het resultaat is een zeer rustgevende piano cd, die te koop is voor 5. Op de pagina cd's staat een foto en meer informatie. Op de pagina muziek staan bij piano linken naar YouTube. Ook de piano cd zal op onze kraam te vinden zijn op 5 mei.

fotoboek Contact & muziek
Van de foto's, die Marthe tussen 2010 en 2013 gemaakt heeft van alle muzikale ontmoetingen met baby's, peuters, kinderen en ouderen heeft Leonoor een prachtig boek gemaakt, dat je bij ons thuis kan bekijken. De foto's waar we toestemming voor hebben om te publiceren, staan op onze website bij de onderwerpen baby's en peuters, kinderen en ouderen.

oproep tweedehands spullen
Als iemand nog tweedehands spullen over heeft, ook kleding, speelgoed, cd's, dvd's, laat het ons weten. Wij zijn er blij mee en willen eventueel ook spullen komen ophalen. Dus misschien is dit een goede aanleiding om bijvoorbeeld eens op zolder te kijken of inspireert het je/jullie tot een voorjaarsschoonmaak.

Wij horen het graag!

Je bent nooit te oud om te leren
Op 1 november 2013 was onze laatste muzikale ontmoeting in verzorgingshuis De Wartburg in Utrecht van ons project Je bent nooit te oud om te leren, dat we bijna twee jaar gedaan hebben voor zelfstandig wonende ouderen en ouderen in verpleeg-en verzorgingshuizen. De mensen hebben er heel erg van genoten, evenals hun familie en de verzorging en activiteitenbegeleiding.

De subsidiegevers K.F. Hein Fonds en Fonds voor Cultuurparticipatie hebben we hiervan uitgebreid verslag gedaan met mooie foto's. Het verslag staat ook op onze website, bij het onderwerp stichting. Dit komt mede doordat de Belastingdienst per 1 januari van dit jaar meer transparantie vraagt van algemeen nut beogende instellingen (anbi's). Wij vinden het zelf ook fijn om meer te laten weten wat onze stichting doet.

culturele anbi
In 2013 is onze stichting door de belastingdienst aangemerkt als culturele anbi. Dat houdt in dat giften aan de stichting voor 125% aftrekbaar zijn voor de inkomstenbelasting (in het algemeen boven een drempel van 1% van het inkomen en onder een maximum van 10% van het inkomen). Als je ons werk zou willlen steunen, kun je geld overmaken op NL30 TRIO 0198 3198 78.
Degenen die afgelopen jaar een gift hebben gedaan, nogmaals hartelijk dank!

vierstemmig zingen
We zijn de laatste paar maanden veel vierstemmig aan het zingen met elkaar. Ieder van ons kan steeds beter horen wanneer het zuiver is en we stemmen meer en meer op elkaar af. Op 6 april zingen we tijdens een lezing van Stichting Mediwiet in Zeist over medicinale hennepolie.

suggesties, vragen, opmerkingen
Mocht je nog iets kwijt willen naar aanleiding van deze nieuwsbrief, voel je uitgenodigd om ons iets te laten horen.

uitschrijven nieuwsbrief Als je je wil uitschrijven voor de nieuwsbrief, kun je een mail terugsturen met als onderwerp graag uitschrijven of wees zelf creatief.

Lieve lentegroeten van
Leonoor, Marthe, Erik, Jeannette

Contact & muziek
Billitonstraat 6
3531 HJ Utrecht
030-2942625
www.contactmuziek.nl