nieuwsbrief 24 april 2013
naar eerste pagina

Lieve mensen,

We willen jullie met deze brief een indruk geven van onze activiteiten (in voorbereiding) op dit moment en van het afgelopen jaar.


5 mei
Op 5 mei gaan we spullen verkopen op de vrijmarkt in Lombok. De opbrengst is voor onze Stichting Contact & muziek. Mocht je ons nog tweedehands spullen willen geven, laat het ons even weten. We zullen die dag waarschijnlijk rond 11.00 uur spelen op het Muntplein (de precieze tijd en plaats weten we pas op de dag zelf).


baby's, peuters en kinderen
We zijn het afgelopen jaar begonnen met muziekles voor baby's en peuters op kinderdagverblijf De Regenboog bij ons om de hoek. We hebben een project gedaan met subsidie van het Jeugdcultuurfonds voor kinderen van 7-9 jaar op de Taalschool, een school voor kinderen uit de hele wereld. Foto's zijn te vinden bij het onderwerp baby's en peuters en kinderen op onze website www.contactmuziek.nl


ouderen
- Het project Muziek maken doe je samen in verpleeg- en verzorgingshuizen hebben we in november afgerond. Met dank aan het RCOAK en Fonds Sluyterman van Loo. Van het laatste fonds kregen we deze mooie reactie: "We hebben uw evaluatieverslag met belangstelling gelezen. De filmpjes op uw website geven een goed beeld van de ontplooide activiteiten. Onze complimenten voor de behaalde resultaten".


- Het project Je bent nooit te oud om te leren in verpleeg- en verzorgingshuizen loopt tot het einde van dit jaar. We hebben elke week prachtige muzikale ontmoetingen met bewoners, familie en verzorging. Vorige week werd een vrouw van 101 jaar helemaal enthousiast, toen het haar lukte om voor het eerst in haar leven op een instrument te spelen. Twee van haar dochters, die toevallig op bezoek waren, werden er ook blij van. De subsidie die we voor dit project hebben gekregen komt van de prijs die we wonnen bij het Rabo DichtbijFonds, van het Fonds voor Cultuurparticipatie en van het K.F. Hein Fonds.


stichting
Mocht je ons financieel willen steunen, ťťnmalig of met een maandelijkse of jaarlijkse bijdrage, dan kan dat met een donatie via het rekeningnummer 198319878 ten name van Stichting Contact & muziek in Utrecht. De gift is aftrekbaar van de inkomstenbelasting, omdat onze stichting is aangemerkt als ANBI (algemeen nut beogende instelling). We hebben net een aanvraag gedaan om ook als culturele ANBI aangemerkt te worden door de Belastingdienst.


ideeŽn, suggesties, opmerkingen
Wij staan open voor ideeŽn, suggesties en opmerkingen van jullie kant. Dit zou bijvoorbeeld kunnen zijn over optredens, muzikale ontmoetingen, muziekonderwijs, subsidie of een totaal ander onderwerp.


Als je geen nieuwsbrief meer wil ontvangen, laat het dan even weten, dan halen we je uit het adressenbestand.


groeten van

Leonoor, Marthe, Erik, Jeannette

Contact & muziek
Billitonstraat 6
3531 HJ Utrecht
030-2942625
www.contactmuziek.nl