medicijnen en vaccinaties
naar eerste pagina
vaccinaties

spuit-in-wereldbol Een belangrijke informatief boek over vaccinaties door 'vaccinvrij'.

Het boek geeft antwoord op heel veel vragen.
Dit boek is in november 2020 uitgekomen door 14 auteurs geschreven van vaccinvrij, die er een jaar aan gewerkt hebben en gratis beschikbaar hebben gesteld hebben, je kunt het boek downloaden en zoveel mogelijk delen.

https://stichtingvaccinvrij.nl/wp-content/uploads/2020/11/1-ZORGWEKKENDE-GEVOLGEN-min.pdfafbeelding, Leonoor haar gedicht 'Vaccineren is te keren' pagina 1, april 2019
Vaccineren is te keren
---------------------------3:01:03 http://youtu.be/a5oVnDzxeJA
Leonoor heeft een gedicht geschreven over de schadelijke gevolgen van vaccinaties en waarom het belangrijk is om te stoppen met inentingen, zie Vaccineren is te keren april 2019De video (hieronder links) heeft ons doen beseffen wat we aan het doe zijn met vaccins en hoe groot de gevolgen zijn.

Interview met Door Frankema, schrijfster van het boek 'Vaccin vrij!',
http://vaccinvrij.nl, Désirée Röver, onderzoeksjournaliste, www.facebook.com/desiree.rover en Hans Moolenburgh, arts, door John Consemulder, psycholoog, over de nadelige gevolgen van vaccinaties, waar bijna niemand over durft te praten.

Zie ook de link naar
boeken over dktp-inentingen, de griepprik en andere vaccinaties (bij reizen naar het buitenland) en schadelijke gevolgen daarvan.lijst van stoffen die gebruikt worden in vaccins

De afschuwelijke gevolgen van onmenselijke vaccins worden steeds meer zichtbaar en openlijk gedeeld. Er is in januari 2017 een lijst gepubliceerd met meer dan 200 stoffen die in vaccins zitten.

lijst van alle vaccinatie-hulpstoffen

Zelfs het Vaticaan heeft al een oproep gedaan om onder andere de cellen van foetussen die er ook in zitten, te stoppen. We moeten echt wakker worden. Als we allemaal vegetarisch worden kunnen we alle vaccins gewoon weigeren, vanwege alle dierlijke cellen. Het is waanzinnig wat een zieke geest er in ons mensen zit die dit kan bedenken. Maar ook erg dat het wordt geaccepteerd en iedereen daaraan meedoet. We zijn te bang om ertegenin te gaan.

Ouders voelen zich verplicht en worden zelfs vaak gedwongen om tegen hun gevoel in hun kind in te laten spuiten met afschuwelijke giftige stoffen. Er wordt keihard gezegd dat je kind anders dood kan gaan, wie durft dan te weigeren en zeker jonge ouders die hun kind natuurlijk het beste willen geven. Dan blijkt dat kinderen juist ziek worden, autistisch worden, epileptische aanvallen krijgen, autisme en epilepsie is enorm toegenomen, kinderen ontwikkelen veel meer allergieën, eczeem, oorontstekingen, slecht slapen, in slaap vallen, kanker, jeugdreuma, concentratie problemen, vaker verkouden, ontstoken amandelen, die weggehaald worden, weerstand wordt verlaagd en sommige kinderen overlijden zelfs. Als een kind op de dag overlijdt dat het gevaccineerd is, wordt er zelfs nog gezegd dat het niet door de vaccinatie kan komen. Door gewone kinderziektes door te maken als mazelen, waterpokken, bof bouwen kinderen ook een natuurlijke weerstand op.

Als een kind overlijdt kunnen wanhopige ouders zelfs beschuldigd worden van kindermishandeling. Het is waanzinnig wat er allemaal gaande is. De farmaceutische industrie is bijna niet tegen te houden en wij zijn bijna niet te waarschuwen en blijven het niet geloven wat er gaande is. Ondertussen worden onze kinderen verzwakt en heel slecht behandeld.

Gelukkig zijn er ook steeds meer ouders die hun gevoel volgen en hun kind(eren) niet laten vaccineren, of het eerste wel en het volgende kind niet en het verschil ervaren en spijt hebben dat ze niet allebei de kinderen niet hebben laten vaccineren. Artsen doen mee, ouders staan vaak alleen met hun verhaal, worden niet geloofd. Dat kan toch niet de bedoeling van het leven hier op aarde te zijn? Eén kind overleden zou al reden genoeg moet zijn om dit nooit meer te doen.

Het verhaal van vaccinaties die polio hebben voorkomen is allang achterhaald. Het is de hygiëne door de hygiënisten, artsen in Amsterdam zijn begonnen om het drinkwater schoner te maken en te zuiveren en mensen niet meer hun afval in de grachten gooiden. Dat is de reden en ook goed te begrijpen waardoor ziektes drastisch zijn verminderd. Het zou ook heel raar zijn dat gif in je lichaam ook maar één ziekte zou kunnen genezen. Alles wat chemisch en onnatuurlijk is, is lichaamsvreemd en het lichaam moet die gifstoffen kwijt zien te raken. Gelukkig zijn er al ontstoringsmogelijkheden door homeopatische artsen. Maar ook homeopathie wordt tegengewerkt, alles wat natuurlijk is, wordt tegengewerkt of verboden. Ook medicinale hennepolie die autistische kinderen en kinderen met epilepsie wonderbaarlijk kan helpen, wordt tegengewerkt of zelfs verboden.

Al meerdere artsen die het verband leggen tussen autisme en vaccinaties zijn tegengewerkt en zelfs vermoord, heel angstaanjagend.

We hebben ook de kans, de keuze om elkaar te helpen met openheid en de misstanden delen en helpen om dit wat uiteindelijk niemand in diepste wezen wil, te stoppen. De natuur kan ons helpen, niet de chemische medicijnen die net als chemische wapens ons vernietigen en niets met genezen, balans herstellen te maken hebben. Liefde, onszelf en de natuur liefhebben is de enige weg naar liefde.

Link naar
lijst van alle vaccinatie-hulpstoffen

artikelen van Leonoor over vaccinaties

11 mei 2016
kinderen overlijden na vaccinaties en meisjes worden doodziek na vaccinatie baarmoederhalskanker


26 april 2016
De schrikbarende gevolgen van vaccinaties beginnen steeds meer naar buiten te komen


17 april 2016
Mijn invoelend vermogen - loslaten van voeding, contact met overledenen, medicijnen en vaccinaties


5 april 2016
Het is de vraag wat de oorzaak is van autisme


5 april 2016
Vaccinaties


Bovenstaande artikelen en artikelen over andere onderwerpen zijn te vinden
op Leonoors weblog
leonoor-deelt.blogspot.nlWij hebben de 7-delige (1,5 uur per deel) documentaire The Truth About Vaccines in april 2017 gezien. Ty en zijn vrouw Charlene Bollinger hebben voor deze documentaires met hun team 60 artsen, wetenschappers, politici en ouders van kinderen met vaccinatieschade geïnterviewd. Artsen worden bedreigd, uit hun ambt gezet en zelfs vermoord als ze het verband tussen ziekte en vaccinaties alleen al onderzoeken.

We zijn ook heel blij dat we mochten constateren dat door ons de afgelopen jaren te verdiepen, 2 jaar rauwe voeding en ervaringen te delen deze informatie ons al bekend voorkwam.

Als je je naam en e-mail adres invult op de website go.thetruthaboutvaccines.com, kun je het eerste deel van de documentaire bekijken.

Als je wilt reageren of iets delen vinden we altijd leuk.
contactmuziek@lombok.nl

geel apestaartje in rode bloem, 5 april 2021, geknipt van gekleurd papier door Marthe