gezondheid
2 paardebloemen en een knop van een paardebloem, 9 april 2017paardebloemen
Wij willen op een natuurlijke manier bezig zijn met gezondheid, voeding en genezing.
naar eerste pagina


ENGLISH

andere manieren van genezen


artikelen Leonoor


boeken & ervaringen


rauwe voeding en recepten


licht(e) voeding
Door onze ervaringen en zoektocht naar een andere manier van leven, zijn Marthe en ik steeds minder gericht op ziekte en steeds meer bezig met gezondheid, genezen, helen en delen van ervaringen. De gevaren van chemische onnatuurlijke middelen, in planten, medicijnen, vaccinaties hebben ons nog meer doen beseffen hoe belangrijk het is om je eigen gevoel, je lichaam en de natuur als uitgangspunt te nemen. Je weet zelf het beste wat je voelt en wat je nodig hebt en of iets wel of niet helpt, dat kan niemand anders voor jou doen. Gelukkig maar, want dan komt er ook ruimte voor het zelf genezend vermogen, zelf genezen mogen, meditatie in plaats van medicatie. Contact, mediteren, zingen vanuit rust en contact met je adem, (steeds) minder eten, zoveel mogelijk vloeibaar doet ons erg goed.
We geloven dat vrouwen de wereld gaan redden, omdat vrouwen dichter bij hun gevoel, lichaam, ziel en de natuur zijn en weten dat wat er nu gaande is echt niet klopt, maar nog niet gehoord worden. Ik ben daar een boek over aan het schrijven. We zijn door medisch handelen en medische kijk onszelf, onze creativiteit, spontaniteit kwijtgeraakt en school, werk, de maatschappij doet er niets aan om dat weer terug te vinden, krijgen of herstellen.

Als je wilt reageren of iets delen vinden we altijd leuk.
contactmuziek@gmail.com

rond logo Contact en muziek met vlinder met aan de rand rondom de woorden van onderwerpen waar wij mee bezig zijn 'zingeving, openheid, praten, samenwerken, meditatie, zang, licht(e) voeding, bloemen, vlinders, natuur, kleur, zelf-genezen(d) (ver)mogen', 18 september 2021