boeken & ervaringen
gezondheid, ziekte als genezingsproces


naar eerste paginabijna dood ervaringen (bde's), engelen


Het boek Brieven van Michael van Katerina Karanika (1943-2017) is een bijzonder en makkelijk te lezen boek. Het zijn boodschappen die zij ontvangen heeft van aartsengel Michael in 2012, terwijl haar vingers razendsnel over het toetsenbord van de computer vlogen. Daarna was ze doodmoe. In de brieven geeft Michael door dat wij op aarde een overgang doormaken van de 3e naar de 5e dimensie. In de 3e dimensie is er dualiteit, afgescheidenheid en angst. De 4e dimensie is de worsteling om patronen van angst, pijn en verdeeldheid te doorbreken en los te laten. In de 5e dimensie is er licht, liefde, eenheid en verbondenheid, alles is goed.

We hebben de website www.thechildrenoflove.org van Katerina gevonden in oktober 2014. Ik heb haar een mail gestuurd, waarin ik schreef dat ik veel herkende en schreef hoe ik met drie mensen woon en werk in een woongroep om bewust en sociaal met elkaar om te leren gaan.
volledige tekst inlegvel, 1 pagina (pdf)

link naar bericht 9 april 2020 op facebook.
foto, voorkant boek Brieven van Michael, Katerina KaranikaAnita Moorjani www.anitamoorjani.com heeft een prachtig boek geschreven Ik moest doodgaan om mezelf te genezen (Dying to be me) , waarin ze vertelt over haar leven, haar ziek zijn, haar bijna-doodervaring en hoe die ervaring haar leven totaal heeft veranderd.

Leonoor heeft een
interview (in het Nederlands) en een tekst van Anita Moorjani (in het Engels) in een document gezet, zodat meer mensen over haar bijzondere ervaring met de 'dood' kunnen lezen.
foto, boek 'Ik moest doodgaan om mezelf te genezen' van Anita Moorjani over haar bijna-doodervaringfoto, boek 'Na dit leven' van Eben Alexander Neurochirurg Eben Alexander www.ebenalexander.com geloofde de verhalen niet van patiënten die hem vertelden dat ze een dierbare waren tegengekomen, toen ze even 'dood' waren geweest, totdat hij zelf een hersenvliesontsteking kreeg. Een week lang lag hij in coma in het ziekenhuis, beleefde bijzondere momenten, werd weer wakker en schreef over zijn ervaringen in Na dit leven (Proof of heaven).medicijnen


foto, boek 'Dodelijke leugens' van C.F. van der Horst
Fysiotherapeut Aart-Jan Breed, die schrijft onder het pseudoniem C.F. van der Horst heeft de moed gehad om het boek Dodelijke leugens, artsen en patiŽnten misleid te publiceren over het gevaar van medicijnen, toevoegingen aan voeding en het gebruik van bestrijdingsmiddelen in de landbouw.

www.dodelijkeleugens.nl
foto, boek 'Stop Alzheimer nu!' van Bruce Fife
Bruce Fife, voedingsdeskundige en natuurarts, schrijft in Stop Alzheimer nu! over de schadelijke invloed van medicijnen, gifstoffen in het milieu en ongezonde voeding op het ontstaan van ziekte in de hersenen. Ook komt hij met mogelijkheden tot herstel en verbetering van de algehele gezondheid, onder meer door kokosolie te gebruiken.

http://succesboeken.nl

De Deense hoogleraar en arts Peter Gøtzsche, die zelf jaren voor de farmaceutische industrie gewerkt heeft, schrijft dat medicijnen na kanker en hart- en vaatziekten de belangrijkste doodsoorzaak zijn. Hij laat in het boek 'Dodelijke medicijnen en georganiseerde misdaad' zien dat deze industrie niet alleen patiënten, maar ook artsen voor de gek houdt met frauduleuze praktijken. Dat zou een reden moeten zijn dat de overheid actiever wordt en helpt om de gezondheid van burgers te beschermen.

www.lemniscaat.nl
foto, boek 'Dodelijke medicijnen en georganiseerde misdaad' van Peter C. GØtzsche
foto, boek 'Dodelijke psychiatrie en stelselmatige ontkenning' van Peter C. Gøtzsche
Over het boek 'Dodelijke psychiatrie en stelselmatige ontkenning': De werkzaamheid van de meeste psychofarmaca staat niet vast en de bijwerkingen zijn veel ernstiger dan doorgaans wordt beweerd. Peter Gøtzsche vindt dat de psychiatrie medeverantwoordelijk is voor het feit dat medicijngebruik de derde doodsoorzaak is na kanker en hart- en vaatziekten. Dat komt doordat huisartsen, psychiaters en andere artsen uitzonderlijk veel, en vaak onnodig, medicijnen voorschrijven. Peter Gøtzsche schrijft dat in Europa en de Verenigde Staten jaarlijks circa 500.000 patiënten overlijden door het gebruik van psychofarmaca.

www.lemniscaat.nl

foto, boek 'De cholesterol leugen' van chirurg Walter Hartenbach uit Duitsland
Chirurg Walter Hartenbach uit Duitsland schrijft dat de heersende opvattingen over cholesterolverlaging de farmaceutische industrie, artsen en de margarinefabrikanten veel geld oplevert. Cholesterol is van grote betekenis en heeft een positieve invloed op onze stofwisseling. Het is overbodig, schadelijk en vaak zelfs levensgevaarlijk om de cholesterol te verlagen.

www.ankh-hermes.nlvaccinaties


foto, boek 'Vaccin vrij!' van Door Frankema
Door Frankema heeft haar eigen kinderen niet laten inenten en helpt andere ouders om ook die keuze te kunnen maken, om de druk om wel te vaccineren te weerstaan en de misleidingen over vaccinaties door te prikken
http://vaccinvrij.nl
foto, boek 'Vaccinaties doorgeprikt' van Cisca Buis, Noor Prent en Tineke Schaper
Vaccinatie is geen plicht, maar een keuze. Je kunt dus weigeren om je kind te laten inenten, www.vaccinatiesdoorgeprikt.nl en www.thedoctorwithin.com.
foto, boek 'Vaccinatie is geen immunisatie' van Tim O'Shea

medicinale hennepolie


foto, boek 'Helende hennep' van Wernard Bruining
In het boek 'Helende hennep' legt Wernard Bruining, oprichter van Stichting Mediwiet, de werking van medicinale hennepolie uit en hoe je het zelf kan maken. Met interviews van mensen, die baat hebben bij medicinale hennepolie.

www.stichtingmediwiet.nl

kanker & cannabis


Monique Posthumus kreeg de diagnose ongeneeslijke darmkanker. Zij was heel ziek na behandeling in het ziekenhuis, wilde geen chemo meer en heeft medicinale hennepolie gebruikt: "Dit boek heb ik geschreven voor kankerpatiŽnten, voor workaholics en voor artsen. De rode lijn in dit boek is de cannabisplant, die mij zoveel goeds heeft gebracht. Ik heb diep respect voor deze plant gekregen. Cannabis en onderzoek naar de genezende werking van cannabis verdienen veel meer serieuze aandacht." Dit boek is eind mei 2016 uitgekomen, www.ankh-hermes.nl.
foto, boek 'Kanker & cannabis' van Monique Posthumusziekte en genezing

De helende reis, Het ongelooflijke verhaal van Brandon Bays, die een enorme tumor in haar buik weet te genezen in zes en een halve week tijd: zonder medicijnen, zonder operatie.

www.thejourney.com
foto, boek De helende reis van Brandon Baysfoto, boek 'Onverwacht inzicht' (Stroke of insight) van Jill Bolte Taylor
In het boek 'Onverwacht inzicht' (Stroke of insight) vertelt neurologe Jill Bolte Taylor haar persoonlijke verhaal over de beroerte die ze kreeg toen ze 37 was en haar herstel. Het duurde acht jaar voordat ze geheel genezen was. Ze schrijft openhartig en toegankelijk.

http://drjilltaylor.com

Radicale remissie, de negen speerpunten die een wezenlijk verschil kunnen maken. Tegen alle verwachting in kanker overleven. Radicale remissie is een remissie die statistisch gezien afwijkend is. Voorbeelden daarvan zijn als iemands kanker zonder enige vorm van reguliere behandeling verdwijnt, als iemand van kanker geneest na alternatieve behandelmethoden of als iemand na zowel reguliere als alternatieve behandelmethoden te hebben ondergaan tot de kleine groep behoort die kanker overleeft.

Psychotherapeut en schrijfster Dr. Kelly A. Turner: "Ik hoop dat kankerpatiŽnten en hun dierbaren door dit boek met ware verhalen over genezingen worden geÔnspireerd, net zoals ik geÔnspireerd raakte toen ik mijn eerste geval van radicale remissie ontdekte. Ik hoop dat ze, door het feit dat sommige mensen tegen alle verwachtingen in wel van kanker herstellen, bemoedigd worden."
www.radiacalremission.com.
foto, boek Radicale remissie van Dr. Kelly A.Turner


foto, boek Wat Angelina niet wist over kanker maar wel had moeten weten van Ard Pisa Wat Angelina niet wist over kanker maar wel had moeten weten door Ard Pisa. Natuurgeneeskundige visie op kanker om mensen te laten zien wat we ten onrechte zijn gaan geloven over de reguliere behandelingen van kanker. Beschrijvingen van oorzaken en wat we zelf kunnen doen om kanker te voorkomen en op een natuurlijke manier te genezen, http://succesboeken.nl.rauwe voeding, sappen


Victoria Boutenko zocht en vond een natuurlijke oplossing voor de gezondheidsproblemen van haarzelf en haar gezin met groene sappen, groene smoothies genoemd. Haar boek 'Green for life' is vertaald als Groen voor het Leven.
foto, boek 'Groen voor het Leven' van Victoria Boutenko


zie ook de website www.rawfamily.comfoto, boek '5 lbs in 5 days, the juice detox diet' van Jason Vale
Jason Vale uit Engeland had een heel slechte gezondheid, had last van psoriasis, eczeem, astma, hooikoorts en obesitas. Hij rookte en dronk veel. Hij besloot zelf verse biologische sappen te gaan maken, kreeg een betere huid, viel af en was niet meer ziek. Hij wil zoveel mogelijk mensen laten weten dat ze hun gezondheid in eigen hand kunnen nemen op een natuurlijke manier. Hij heeft boeken geschreven en is regelmatig op radio en televisie, zie ook www.juicemaster.com.

Met het boekje 'Rauwe smaak sensaties' wil Hèlen Beliën, oprichtster van rawfood/superfood winkel Unlimited Health in Amsterdam, laten zien dat met ook met alleen rauwe en gezonde ingrediënten heerlijke maaltijden bereid kunnen worden.

Inmiddels is er een nieuw boek
Pure smaak sensaties uitgekomen.

website
unlimitedhealth.nl
foto, boek 'Pure smaak sensaties' van Helen Belien
foto, boek 'Rauwe smaak sensaties' van Helen Belien

afbeelding, Kirstine Nolfi, arts uit Denemarken, 1881 - 1957, schrijfster van het boek 'Levend voedsel' in 1950 in het Nederlands uitgekomen
Het boek Levend voedsel, de betekenis van rauwkost voor de gezondheid van Kirstine Nolfi stond bij de moeder van Leonoor in de kast. Kirstine Nolfi is een arts uit Denemarken (1881-1957), die zichzelf in 1941 genas van borstkanker met rauwe voeding. Het boek is uit het Deens vertaald en in 1950 in het Nederlands uitgekomen. www.levendvoedsel.nl/nolfi.htm.

stevia


foto, boek 'Natuurlijk lekker met groene stevia' van Monique van der Vloed
"Met groene stevia geniet je zonder suiker toch van (...) zoete smaken, rechtstreeks uit de natuur. 'Natuurlijk lekker met groene stevia' bevat vijfendertig (...) verrassende recepten voor ieder moment van de dag; van ontbijt tot lunch, van avondmaal tot tussendoortjes. Of maak eens een van die onweerstaanbare taarten of een trommel vol met de lekkerste koekjes! Met groene stevia kan het allemaal! Laat je verrassen door de bijzondere smaak van groene stevia!"

moniquevandervloed.nl

link naar www.groenestevia.nl

Als je wilt reageren of iets delen vinden we altijd leuk.
contactmuziek@lombok.nl

geel apestaartje in rode bloem, 5 april 2021, geknipt van gekleurd papier door Marthe