boeken & ervaringen
gezondheid, ziekte als genezingsproces


naar eerste paginaBrieven van Michael


Het boek Brieven van Michael van Katerina Karanika (1943-2017) is een bijzonder en makkelijk te lezen boek. Het zijn boodschappen die zij ontvangen heeft van aartsengel Michael in 2012, terwijl haar vingers razendsnel over het toetsenbord van de computer vlogen. Daarna was ze doodmoe. In de brieven geeft Michael door dat wij op aarde een overgang doormaken van de 3e naar de 5e dimensie. In de 3e dimensie is er dualiteit, afgescheidenheid en angst. De 4e dimensie is de worsteling om patronen van angst, pijn en verdeeldheid te doorbreken en los te laten. In de 5e dimensie is er licht, liefde, eenheid en verbondenheid, alles is goed.

We hebben de website www.thechildrenoflove.org van Katerina gevonden in oktober 2014. Ik heb haar een mail gestuurd, waarin ik schreef dat ik veel herkende. We hebben contact gekregen. Ze heeft me gevraagd om mee te helpen haar boek te verspreiden.
volledige tekst inlegvel, 1 pagina (pdf)

Inmiddels is Katerina overleden. Marthe en ik zijn nog een keer bij haar man langs geweest, zie link naar bericht 9 april 2020 op facebook.
foto, voorkant boek Brieven van Michael, Katerina Karanika

bijna dood ervaringen
Anita Moorjani www.anitamoorjani.com heeft een prachtig boek geschreven Ik moest doodgaan om mezelf te genezen (Dying to be me) , waarin ze vertelt over haar leven, haar ziek zijn, haar bijna-doodervaring en hoe die ervaring haar leven totaal heeft veranderd.

We hebben een
interview (in het Nederlands) en een tekst van Anita Moorjani (in het Engels) in een document gezet, zodat meer mensen over haar bijzondere ervaring met de 'dood' kunnen lezen.
foto, boek 'Ik moest doodgaan om mezelf te genezen' van Anita Moorjani over haar bijna-doodervaringfoto, boek 'Na dit leven' van Eben Alexander
Neurochirurg Eben Alexander www.ebenalexander.com geloofde de verhalen niet van patiënten die hem vertelden dat ze een dierbare waren tegengekomen, toen ze even 'dood' waren geweest, totdat hij zelf een hersenvliesontsteking kreeg. Een week lang lag hij in coma in het ziekenhuis, beleefde bijzondere momenten, werd weer wakker en schreef over zijn ervaringen in Na dit leven (Proof of heaven).

medicijnen


foto, boek 'Dodelijke leugens' van C.F. van der Horst
Fysiotherapeut Aart-Jan Breed, die schrijft onder het pseudoniem C.F. van der Horst heeft de moed gehad om het boek Dodelijke leugens, artsen en patiënten misleid te publiceren over het gevaar van medicijnen, toevoegingen aan voeding en het gebruik van bestrijdingsmiddelen in de landbouw.

www.dodelijkeleugens.nl/home
foto, boek 'Stop Alzheimer nu!' van Bruce Fife
Bruce Fife, voedingsdeskundige en natuurarts, schrijft in Stop Alzheimer nu! over de schadelijke invloed van medicijnen, gifstoffen in het milieu en ongezonde voeding op het ontstaan van ziekte in de hersenen. Ook komt hij met mogelijkheden tot herstel en verbetering van de algehele gezondheid, onder meer door kokosolie te gebruiken.

https://succesboeken.nl/book/9789079872893

De Deense hoogleraar en arts Peter Gøtzsche, die zelf jaren voor de farmaceutische industrie gewerkt heeft, schrijft dat medicijnen na kanker en hart- en vaatziekten de belangrijkste doodsoorzaak zijn. Hij laat in het boek 'Dodelijke medicijnen en georganiseerde misdaad' zien dat deze industrie niet alleen patiënten, maar ook artsen voor de gek houdt met frauduleuze praktijken. Dat zou een reden moeten zijn dat de overheid actiever wordt en helpt om de gezondheid van burgers te beschermen.

https://www.lemniscaat.nl/boeken/dodelijke-medicijnen-en-georganiseerde-misdaad
foto, boek 'Dodelijke medicijnen en georganiseerde misdaad' van Peter C. GØtzsche
foto, boek 'Dodelijke psychiatrie en stelselmatige ontkenning' van Peter C. Gøtzsche
Over het boek 'Dodelijke psychiatrie en stelselmatige ontkenning': De werkzaamheid van de meeste psychofarmaca staat niet vast en de bijwerkingen zijn veel ernstiger dan doorgaans wordt beweerd. Peter Gøtzsche vindt dat de psychiatrie medeverantwoordelijk is voor het feit dat medicijngebruik de derde doodsoorzaak is na kanker en hart- en vaatziekten. Dat komt doordat huisartsen, psychiaters en andere artsen uitzonderlijk veel, en vaak onnodig, medicijnen voorschrijven. Peter Gøtzsche schrijft dat in Europa en de Verenigde Staten jaarlijks circa 500.000 patiënten overlijden door het gebruik van psychofarmaca.

https://www.lemniscaat.nl/boeken/dodelijke-psychiatrie-en-de-stelselmatige-ontkenning

foto, boek 'De cholesterol leugen' van chirurg Walter Hartenbach uit Duitsland
Chirurg Walter Hartenbach uit Duitsland schrijft dat de heersende opvattingen over cholesterolverlaging de farmaceutische industrie, artsen en de margarinefabrikanten veel geld oplevert. Cholesterol is van grote betekenis en heeft een positieve invloed op onze stofwisseling. Het is overbodig, schadelijk en vaak zelfs levensgevaarlijk om de cholesterol te verlagen.

https://www.ankh-hermes.nl/boek/de-cholesterol-leugen

vaccinaties


foto, boek 'Vaccin vrij!' van Door Frankema
Door Frankema heeft haar eigen kinderen niet laten inenten en helpt andere ouders om de druk om wel te vaccineren te weerstaan door aangrijpende verhalen over de gevolgen van vaccinaties te delen.
stichtingvaccinvrij.nl
foto, boek 'Vaccinaties doorgeprikt' van Cisca Buis, Noor Prent en Tineke Schaper
Vaccinatie is geen plicht, maar een keuze. Je kunt dus weigeren om je kind te laten inenten, www.vaccinatiesdoorgeprikt.nl en https://thedoctorwithin.com.
foto, boek 'Vaccinatie is geen immunisatie' van Tim O'Shea

spuit-in-wereldbol Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties is een belangrijk informatief boek dat antwoord geeft op heel veel vragen. Het boek is in november 2020 uitgekomen door 14 auteurs geschreven van vaccinvrij, die er een jaar aan gewerkt hebben en gratis beschikbaar hebben gesteld hebben, je kunt het boek downloaden en zoveel mogelijk delen.
https://stichtingvaccinvrij.nl/wp-content/uploads/2020/11/1-ZORGWEKKENDE-GEVOLGEN-min.pdfafbeelding, Leonoor haar gedicht 'Vaccineren is te keren' pagina 1, april 2019
Vaccineren is te keren
Leonoor heeft een gedicht geschreven over de schadelijke gevolgen van vaccinaties en waarom het belangrijk is om te stoppen met inentingen Vaccineren is te keren, april 2019

tv uitzending over de gevolgen van vaccinaties

---------------------------3:01:03 https://youtu.be/a5oVnDzxeJA Deze video heeft ons doen beseffen wat we aan het doen zijn met vaccins en hoe groot de gevolgen zijn. Het is een interview met Door Frankema, schrijfster van het boek 'Vaccin vrij!', http://vaccinvrij.nl, Désirée Röver, onderzoeksjournaliste, www.facebook.com/desiree.rover en Hans Moolenburgh, arts, door John Consemulder, psycholoog, over de schadelijke gevolgen van dktp-prikken, de griepprik en andere vaccinaties (bijvoorbeeld reisvaccinaties), waar bijna niemand over durft te praten.Er is een 7-delige (1,5 uur per deel) documentaire The Truth About Vaccines in april 2017 verschenen. Ty en zijn vrouw Charlene Bollinger hebben voor deze documentaires met hun team 60 artsen, wetenschappers, politici en ouders van kinderen met vaccinatieschade geïnterviewd. Artsen worden bedreigd, uit hun ambt gezet en zelfs vermoord als ze het verband tussen ziekte en vaccinaties alleen al onderzoeken. Als je je naam en e-mail adres invult op de website go.thetruthaboutvaccines.com, kun je het eerste deel van de documentaire bekijken.

lijst van stoffen die gebruikt worden in vaccins

De afschuwelijke gevolgen van onmenselijke vaccins worden steeds meer zichtbaar en openlijk gedeeld. Er is in januari 2017 een lijst gepubliceerd met meer dan 200 stoffen die in vaccins zitten.

lijst van alle vaccinatie-hulpstoffen

Zelfs het Vaticaan heeft al een oproep gedaan om onder andere de cellen van foetussen die er ook in zitten, te stoppen. We moeten echt wakker worden. Als we allemaal vegetarisch worden kunnen we alle vaccins gewoon weigeren, vanwege alle dierlijke cellen. Het is waanzinnig wat een zieke geest er in ons mensen zit die dit kan bedenken. Maar ook erg dat het wordt geaccepteerd en iedereen daaraan meedoet. We zijn te bang om ertegenin te gaan.

Ouders voelen zich verplicht en worden zelfs vaak gedwongen om tegen hun gevoel in hun kind in te laten spuiten met afschuwelijke giftige stoffen. Er wordt keihard gezegd dat je kind anders dood kan gaan, wie durft dan te weigeren en zeker jonge ouders die hun kind natuurlijk het beste willen geven. Dan blijkt dat kinderen juist ziek worden, autistisch worden, epileptische aanvallen krijgen, autisme en epilepsie is enorm toegenomen, kinderen ontwikkelen veel meer allergie‘n, eczeem, oorontstekingen, slecht slapen, in slaap vallen, kanker, jeugdreuma, concentratie problemen, vaker verkouden, ontstoken amandelen, die weggehaald worden, weerstand wordt verlaagd en sommige kinderen overlijden zelfs. Als een kind op de dag overlijdt dat het gevaccineerd is, wordt er zelfs nog gezegd dat het niet door de vaccinatie kan komen. Artsen doen mee, ouders staan vaak alleen met hun verhaal, worden niet geloofd. De farmaceutische industrie is bijna niet tegen te houden en wij zijn bijna niet te waarschuwen en blijven het niet geloven wat er gaande is. Door kinderziektes als mazelen, waterpokken, bof door te maken bouwen kinderen ook een natuurlijke weerstand op.

Gelukkig zijn er ook steeds meer ouders die hun gevoel volgen en hun kind(eren) niet laten vaccineren, of het eerste wel en het volgende kind niet en het verschil ervaren en spijt hebben dat ze niet allebei de kinderen niet hebben laten vaccineren.

Het verhaal van vaccinaties die polio hebben voorkomen is allang achterhaald. Het is de hygiëne door de hygiënisten, artsen in Amsterdam zijn begonnen om het drinkwater schoner te maken en te zuiveren en mensen niet meer hun afval in de grachten gooiden. Dat is de reden en ook goed te begrijpen waardoor ziektes drastisch zijn verminderd. Het zou ook heel raar zijn dat gif in je lichaam ziekte zou kunnen genezen. Alles wat chemisch en onnatuurlijk is, is lichaamsvreemd en het lichaam moet die gifstoffen kwijt zien te raken. Gelukkig zijn er al ontstoringsmogelijkheden door homeopatische artsen. Maar ook homeopathie wordt tegengewerkt, alles wat natuurlijk is, wordt tegengewerkt of verboden. Ook medicinale hennepolie die autistische kinderen en kinderen met epilepsie wonderbaarlijk kan helpen, wordt tegengewerkt of zelfs verboden.

Al meerdere artsen die het verband leggen tussen autisme en vaccinaties zijn tegengewerkt en zelfs vermoord, heel angstaanjagend.

We hebben de kans, de keuze om elkaar te helpen met openheid en de misstanden delen en helpen om dit wat uiteindelijk niemand in diepste wezen wil, te stoppen. De natuur kan ons helpen, niet de chemische medicijnen die net als chemische wapens ons vernietigen en niets met genezen, balans herstellen te maken hebben. Liefde, onszelf en de natuur liefhebben is de enige weg naar liefde en genezing.

medicinale hennepolie


foto, boek 'Helende hennep' van Wernard Bruining
In het boek 'Helende hennep' legt Wernard Bruining, oprichter van Stichting Mediwiet, de werking van medicinale hennepolie uit en hoe je het zelf kan maken. Met interviews van mensen, die baat hebben bij medicinale hennepolie.

www.stichtingmediwiet.nlkanker & cannabis


Monique Posthumus kreeg de diagnose ongeneeslijke darmkanker. Zij was heel ziek na behandeling in het ziekenhuis, wilde geen chemo meer en heeft medicinale hennepolie gebruikt: "Dit boek heb ik geschreven voor kankerpatiënten, voor workaholics en voor artsen. De rode lijn in dit boek is de cannabisplant, die mij zoveel goeds heeft gebracht. Ik heb diep respect voor deze plant gekregen. Cannabis en onderzoek naar de genezende werking van cannabis verdienen veel meer serieuze aandacht." Dit boek is eind mei 2016 uitgekomen, www.ankh-hermes.nl/auteur/monique-posthumus.

Monique is in oktober 2016 overleden en heeft nog in een interview uitleg gegeven waarin ze duidelijk heeft willen maken dat niet de hennepolie gefaald heeft. Ze had een zeer ernstige vorm van darmkanker en is blij met de weg die ze is gegaan.

www.cnnbs.nl/memoriam-monique-posthumus
foto, boek 'Kanker & cannabis' van Monique Posthumus
Monique is in oktober 2016 overleden en heeft nog in een interview uitleg gegeven waarin ze duidelijk heeft willen maken dat niet de hennepolie gefaald heeft. Ze had een zeer ernstige vorm van darmkanker en is blij met de weg die ze is gegaan. https://www.cnnbs.nl/memoriam-monique-posthumus/

ziekte en genezing

De helende reis, Het ongelooflijke verhaal van Brandon Bays, die een enorme tumor in haar buik weet te genezen in zes en een halve week tijd: zonder medicijnen, zonder operatie.

www.thejourney.com
foto, boek De helende reis van Brandon Baysfoto, boek 'Onverwacht inzicht' (Stroke of insight) van Jill Bolte Taylor
In het boek 'Onverwacht inzicht' (Stroke of insight) vertelt neurologe Jill Bolte Taylor haar persoonlijke verhaal over de beroerte die ze kreeg toen ze 37 was en haar herstel. Het duurde acht jaar voordat ze geheel genezen was. Ze schrijft openhartig en toegankelijk.

http://drjilltaylor.com

Radicale remissie, de negen speerpunten die een wezenlijk verschil kunnen maken. Tegen alle verwachting in kanker overleven. Radicale remissie is een remissie die statistisch gezien afwijkend is. Voorbeelden daarvan zijn als iemands kanker zonder enige vorm van reguliere behandeling verdwijnt, als iemand van kanker geneest na alternatieve behandelmethoden of als iemand na zowel reguliere als alternatieve behandelmethoden te hebben ondergaan tot de kleine groep behoort die kanker overleeft.

Psychotherapeut en schrijfster Dr. Kelly A. Turner: "Ik hoop dat kankerpatiënten en hun dierbaren door dit boek met ware verhalen over genezingen worden geïnspireerd, net zoals ik geïnspireerd raakte toen ik mijn eerste geval van radicale remissie ontdekte. Ik hoop dat ze, door het feit dat sommige mensen tegen alle verwachtingen in wel van kanker herstellen, bemoedigd worden."
www.radiacalremission.com.
foto, boek Radicale remissie van Dr. Kelly A.Turner


foto, boek Wat Angelina niet wist over kanker maar wel had moeten weten van Ard Pisa Wat Angelina niet wist over kanker maar wel had moeten weten door Ard Pisa. Natuurgeneeskundige visie op kanker om mensen te laten zien wat we ten onrechte zijn gaan geloven over de reguliere behandelingen van kanker. Beschrijvingen van oorzaken en wat we zelf kunnen doen om kanker te voorkomen en op een natuurlijke manier te genezen, http://succesboeken.nl.

rauwe voeding, sappen


Victoria Boutenko zocht en vond een natuurlijke oplossing voor de gezondheidsproblemen van haarzelf en haar gezin met groene sappen, groene smoothies genoemd. Haar boek 'Green for life' is vertaald als Groen voor het Leven.
foto, boek 'Groen voor het Leven' van Victoria Boutenko


zie ook www.facebook.com/victoriaboutenkofoto, boek '5 lbs in 5 days, the juice detox diet' van Jason Vale
Jason Vale uit Engeland had een heel slechte gezondheid, had last van psoriasis, eczeem, astma, hooikoorts en obesitas. Hij rookte en dronk veel. Hij besloot zelf verse biologische sappen te gaan maken, kreeg een betere huid, viel af en was niet meer ziek. Hij wil zoveel mogelijk mensen laten weten dat ze hun gezondheid in eigen hand kunnen nemen op een natuurlijke manier. Hij heeft boeken geschreven en is regelmatig op radio en televisie, zie ook www.juicemaster.com.

Met het boekje 'Rauwe smaak sensaties' wil Hèlen Beliën, oprichtster van rawfood/superfood winkel Unlimited Health in Amsterdam, laten zien dat met ook met alleen rauwe en gezonde ingrediënten heerlijke maaltijden bereid kunnen worden.

Inmiddels is er een nieuw boek
Pure smaak sensaties uitgekomen.

https://unlimitedhealth.nl
foto, boek 'Pure smaak sensaties' van Helen Belien
foto, boek 'Rauwe smaak sensaties' van Helen Belien

afbeelding, Kirstine Nolfi, arts uit Denemarken, 1881 - 1957, schrijfster van het boek 'Levend voedsel' in 1950 in het Nederlands uitgekomen
Het boek Levend voedsel, de betekenis van rauwkost voor de gezondheid van Kirstine Nolfi stond bij de moeder van Leonoor in de kast. Kirstine Nolfi is een arts uit Denemarken (1881-1957), die zichzelf in 1941 genas van borstkanker met rauwe voeding. Het boek is uit het Deens vertaald en in 1950 in het Nederlands uitgekomen. www.levendvoedsel.nl/nolfi.htm.

Als je wilt reageren of iets wil delen vinden we dat altijd leuk.
contactmuziek@gmail.com

rond logo Contact en muziek met vlinder met aan de rand rondom de woorden van onderwerpen waar wij mee bezig zijn 'zingeving, openheid, praten, samenwerken, meditatie, zang, licht(e) voeding, bloemen, vlinders, natuur, kleur, zelf-genezen(d) (ver)mogen', 18 september 2021