over ons


foto, roodborstje op de de camping, september 2019

Leonoor van Beuzekom
Marthe Pal

13 jaar!
Contact & muziekSinds oktober 2006 wonen wij met elkaar.
ENGLISH

naar eerste paginaBillitonstraat 6
3531 HJ Utrecht
030-2942625
contactmuziek@lombok.nl
foto Leonoor met heideplanten augustus 2019
Leonoor
Leonoor (1959)

Ik ben musicus en was violiste. Nadat ik in een eenzame periode van 8 jaar een diep bewustwordingsproces heb doorgemaakt, ben ik in 2003 mensen gaan helpen met bewustwording. Ik ben de mensen die ik begeleidde bij elkaar gaan brengen, om van elkaar te kunnen leren en kennis en ervaringen met elkaar te gaan delen. Zo is onze woongroep ontstaan. Marthe en ik wonen en werken sinds 2006 samen. Ik help, we helpen elkaar door zoveel mogelijk met elkaar aan te gaan, bespreekbaar te maken en contact te maken met wat je voelt in jezelf en van de ander.

Mijn interesses zijn: communicatie, zingeving, openheid, delen, samenwerken, transformeren, wensen vervullen, de natuur, bloemen, contact met vlinders, mediteren, lichtvoeding, duurzaamheid, wat er werkelijk gebeurt/is tussen hemel en aarde, waarom wij hier zijn, of dood wel bestaat, of 'slechts' een overgang is naar een nieuwe dimensie, een andere staat van 'zijn'.


Leonoor deelt op facebook en schrijft muziek en (foto)boeken, zie de link Leonoor deelt.foto Marthe met bos bloemen in het Haagse bos mei 2019
Marthe
Marthe (1975)

Ik voelde me helemaal niet op mijn plek en ongelukkig op mijn werk, met mijn familie, vriendinnen, vrienden, collega's en bekenden, toen ik 28 was. Ik had ongeveer vanaf het einde van mijn studie, toen ik 25 was, gedacht dat ik door met de mensen te praten, die ik kende en om me heen had, verder zou komen, maar na de zoveelste vakantie/weekendje weg/uitje, besloten dat ik echt met iemand wilde gaan praten omdat het niet langer ging.

Gelukkig ontmoette ik Leonoor in 2003 en ben heel blij dat ze mij aanmoedigde om te praten en mij te uiten, terwijl iedereen in mijn omgeving vond dat ik teveel praatte en teveel over mezelf.


link naar Facebook berichten Marthe


contactmuziek@lombok.nl
als je wilt reageren
of iets delen
vinden we altijd leuk


afbeelding-envelop-e-mail-bericht-telefoon

of klik op het
contactformulier